KLM - Dienst Cabinepersoneel


SCHIPHOL - Per 1 oktober gaat er binnen de KLM Dienst Cabinepersoneel een nieuwe afdeling van start die Cabin Crew Management gaat heten. Ze vervangt de afdeling die zich tot nu toe met loopbaanbegelei-ding bezig hield, omdat die niet meer ingericht was op een korps van 7000 personeelsleden. De nieuwe afdeling wordt verantwoordelijk voor de begeleiding en de coaching van de leden van het cabinepersoneel met betrekking tot hun loopbaan: van beginnerscursus, proeftijd, beoordelingen, functioneren, promotie of niet, tot einde dienstverband.


De 100 personeelsleden van Cabin Crew Management kwamen op donderdag 1 oktober met bussen naar het Haarlemmermeerse Bos, een prachtige locatie in de vrije natuur tussen Hoofddorp en Haarlem, voor een kunstproject onder leiding van Antoon Versteegde. Direct na aankomst werden ze verdeeld in acht groepen van 12 personen, zodat de deelnemers snel hun eigen groep en werkplek op het speelveld konden vinden. Op elke werkplek stond een partytent met alle benodigde materialen waarmee gebouwd werd aan grote bamboe torens. Elke groep kreeg bovendien een fotocamera om alle gebeurtenissen vast te leggen.


De vlag in top

Uiteindelijk werden er acht enorme bamboe torens gebouwd die door het Haarlemmermeerse bos werden gesjouwd om geplaatst te kunnen worden om de centrale vlaggenmast waaraan symbolisch de vlag met het nieuwe logo van KLM Dienst Cabinepersoneel werd gehesen.

next>Elementen.html